dcsimg
  Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Impresum

Impresum

Dobro došli na Buderus internet

Izdavač

Robert Bosch d.o.o.
Toplinska tehnika
Kneza Branimira 22
10 040 Zagreb - Dubrava
Tel. (01) 295 80 81

------------------------------------------------------------------------------

Uprava

Mirsada Kudrić (Direktor)
Darko Mužević (Voditelj odjela toplinske tehnike za Adria regiju)

------------------------------------------------------------------------------

Pravne upute

Bosch toplinska tehnika stalno provjerava i aktualizira podatke na svojim stranicama. Usprkos svoj pažljivosti, postoji mogućnost da u međuvremenu dođe do promjene podataka. Stoga nije moguće preuzeti jamstvo za aktualnost, točnost i cjelovitost predstavljenih podataka. Isto vrijedi i za ostale stranice na koje je moguće posredno se povezati. Bosch toplinska tehnika nije odgovorna za sadržaj stranica do kojih je moguće doći na taj način.
Nadalje, Bosch toplinska tehnika zadržava pravo promjene i proširenja već predstavljenih podataka.
Sadržaj i struktura stranica Bosch toplinske tehnike pravno su autorski zaštićeni.
© Bosch Thermotechnik GmbH, Wernau

------------------------------------------------------------------------------

Zaštita zaporkom

Podaci i usluge u našem dijelu za partnere zaštićeni su zaporkom. Pristup ovim podacima ograničen je na stručne partnere s korisničkim imenom.

Upute o zaštiti podataka

Načela zaštite podataka Bosch toplinske tehnike
Bosch toplinska tehnika raduje se Vašem posjetu našim Internet stranicama i Vašem zanimanju za našu tvrtku i naše proizvode.
Bosch toplinska tehnika poštuje Vašu privatnost. Zaštita Vaše privatnosti prilikom obrade osobnih podataka, kao i sigurnost svih poslovnih podataka, predstavljaju nam važan zadatak o kojem brinemo u svojim poslovnim procesima. Osobne podatke koje prikupljamo prilikom Vašeg posjeta našim Internet stranicama obrađujemo povjerljivo i samo u okvirima zakonskih odredbi.
Zaštita i sigurnost podataka predstavljaju sastavni dio naše poslovne politike.
Internet stranice Bosch toplinske tehnike mogu sadržavati adrese stranica drugih ponuđača, na koje se ova objašnjenja zaštite podataka ne odnose.

Pravne obavijesti Grupe Bosch (Bosch)

Ako niste suglasni s ovim uvjetima korištenja mrežnih stranica Robert Bosch d.o.o. molimo da ne koristite ovu mrežnu stranicu.

Investitori se ne smiju pouzdati u informacije navedene na ovoj mrežnoj stranici u svrhu donošenja odluka o investicijama jer te informacije ne predstavljaju ponudu ili poziv na predaju ponude za kupnju ili prodaju, trgovanje ili bilo koju drugu transakciju bilo kojim vrijednosnicama.

Iako je Robert Bosch d.o.o. uložio znatne napore da uključi točne i ažurirane podatke i poveznice, Robert Bosch d.o.o. ne daje nikakve izjave ili jamstva bilo koje vrste, bilo izričito ili implicitno, niti je odgovoran za točnost, sadržaj, kompletnost, zakonitost, pouzdanost, operativnost ili dostupnost informacija ili sadržaja prikazanih na ovoj mrežnoj stranici. Robert Bosch d.o.o. nije odgovoran za brisanje, neuspješno skladištenje, pogrešno dostavljanje ili nepravovremeno dostavljanje bilo kakvih informacija ili sadržaja.

Robert Bosch d.o.o. ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu skidanjem datoteka ili pristupom bilo kakvom sadržaju na internetu do koga se došlo pomoću ove mrežne stranice.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite naše stranice, spremamo imena Vaših davatelja usluga Interneta, internet stranicu s koje ste nas posjetili, internet stranice koje kod nas posjećujete, kao i datum i vrijeme trajanja posjeta. Bosch toplinska tehnika koristi tzv. kolačiće (Cookies) i aktivne komponente (npr. JAVA script), kako bi pratila preference posjetitelja i bila u mogućnosti najbolje urediti stranicu. Podešenjem Vašeg pretraživača možete odbiti prihvat tzv. kolačića (Cookies). Molimo Vas da obratite pozornost da u tom slučaju neke funkcije internet stranice možda više neće biti aktivne.
Daljnji osobni podaci bit će spremljeni samo ako nam ih Vi date, primjerice u okvirima prijave, ankete ili sklapanja ugovora.

Korištenje alata za web analizu, Webtrends


Tvrtka Bosch za svoje internet stranice vrši mjerenja koristeći alat za internet analizu Webtrends.

Pristupni podaci anonimno se obuhvaćaju tako da ne može nastati veza s korisnikom. To se događa anonimiziranjem IP adrese.

Za mjerenje se koriste kolačići kako bi se omogućila analiza korištenja internet stranice. Tvrtka Bosch na taj način može poboljšati kvalitetu podataka. Informacije prikupljene o korištenju internet stranica anonimno se prenose na poslužitelj za statistiku (statse.webtrendslive.com) koji je pod vlasništvom tvrtke Webtrends Inc, 555 SW Oak Street, Suite 300, Portland, OR 97204, USA (“Webtrends”) iz Sjedinjenih američkih država.

Pristup ovim anonimnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe.

Korištenje i prijenos osobnih podataka i namjenska raspodjela

Bosch toplinska tehnika koristi Vaše osobne podatke za potrebe tehničke administracije internetske stranice, za obradu kupaca, ankete o proizvodima i za marketing samo u trenutno potrebnom opsegu. Bez Vaše suglasnosti ne dajemo Vaše podatke trećim osobama.

Sigurnost

Bosch toplinska tehnika provodi sigurnosne mjere za zaštitu od manipulacije, gubitka, uništenja i neovlaštene objave podataka kojima upravlja, te od pristupa neovlaštenih osoba. Naše sigurnosne mjere zaštite usavršavaju se u skladu s tehnološkim razvojem.

Izborna mogućnost

Željeli bismo Vaše podatke koristiti također i kako bismo Vas mogli informirati o našim proizvodima i poslovnim mogućnostima, te Vas potom o tome upitati. Samo se po sebi razumije da je Vaše sudjelovanje u takvim aktivnostima dobrovoljno. Ako s time niste suglasni, možete nam se tako u svakom trenutku izjasniti, kako bismo podatke na odgovarajući način blokirali. Daljnje informacije možete pronaći na aktualnim lokalnim stranicama.

© Autorsko pravo

Sva prava pridržana. Tekst, slike, grafički prikazi, zvuk, animacije i videozapisi, kao i njihova organizacija na Boschevim mrežnim stranicama, zaštićeni su autorskim pravom i drugim pravima industrijskog vlasništva. Sadržaj ovih mrežnih stranica ne smije se umnažati, širiti, mijenjati ili staviti na raspolaganje trećim osobama u komercijalne svrhe. Također, neke Boscheve mrežne stranice sadrže slike koje su podložne autorskim pravima trećih osoba.

Informacije o zaštitnom znaku

Osim ako nije drugačije navedeno, svi zaštitni znakovi na Boschevim mrežnim stranicama zaštićeni su zakonima o zaštitnim znakovima. To se posebno odnosi na Boscheve robne marke, natpisne pločice, logotipe i simbole društva. Robne marke i dizajn elemenata korištenih na našim stranicama intelektualno su vlasništvo društva Robert Bosch GmbH, Njemačka.

Informacije o jamstvu

Ova mrežna stranica izrađena je uz svu dužnu pozornost. Unatoč tomu ne može se jamčiti točnost ili ispravnost sadržanih informacija. Isključuje se svaka odgovornost za izravnu ili neizravnu štetu nastalu uporabom ove mrežne stranice, osim ako ju Bosch nije uzrokovao namjerno ili grubim nemarom.

Informacije o licenci

Intelektualno je vlasništvo na Boschevim mrežnim stranicama, poput patenata, znakova i autorskih prava, zaštićeno. Ova mrežna stranica ne daje licencu za korištenje intelektualnog vlasništva društava Grupe Bosch (Bosch) ili trećih osoba.

Tehnički zahtjevi

Kako bi se naše mrežne stranice optimalno prikazivale na vašem računalu i kako biste mogli koristiti sve njihove funkcije, molimo vas da uzmete u obzir sljedeće tehničke zahtjeve:

Preglednik

Preporučamo korištenje sljedećih inačica preglednika: Internet Explorer 8.x ili novije, Mozilla Firefox 10.x ili novije, Google Chrome 18.0.x ili novije i Safari 5.x ili novije. Pri korištenju starijih inačica preglednika (kao što je Internet Explorer 6), funkcije mrežnih stranica u nekim slučajevima mogu biti ograničene.


Flash® Player

Neke Boscheve mrežne stranice sadrže animacije koje se izvode koristeći Flash®. Kako biste mogli prikazivati animacije, trebat će vam inačica Flash® Player Version 10 ili novija, koju možete preuzeti ovdje: http://www.adobe.com/


Adobe® Reader

Neke Boscheve mrežne stranice sadrže PDF dokumente. Kako biste mogli pregledavati te dokumente, trebat će vam Adobe® Reader, koji možete preuzeti ovdje: http://www.adobe.com/


JavaScript

Neke funkcije Boschevih mrežnih stranica zahtijevaju preglednik s programskim jezikom JavaScript. Stoga preporučujemo aktivaciju jezika JavaScript u svom pregledniku.


Kolačići

Neke funkcije na Boschevim mrežnim stranicama zahtijevaju omogućivanje kolačića. Stoga preporučujemo da omogućite kolačiće u svojem pregledniku. Dodatne napomene o uporabi kolačića možete pronaći u odjeljku Napomene o zaštiti podataka Grupe Bosch.

Ako biste željeli znati više o kolačićima koje koristimo, možete kliknuti na poveznicu „postavke kolačića“ u podnožju. Ta vam poveznica nudi dodatne informacije o korištenim kolačićima. Povrh toga, možete odabrati koje ćete kolačiće koristiti.

Kontakt

Za komentare i pritužbe u svezi s obradom Vaših osobnih podataka, možete se obratiti našim mjerodavnima za zaštitu podataka.

Tel: +385 1 2958 062
Tel: +385 1 2958 063
Fax: +385 1 2958 070

Nikolina.Zdjelar@hr.bosch.com
Mateja.Basic@hr.bosch.com
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, komfor i statistiku. Ove postavke možete u svako vrijeme promijeniti klikom na promjenu postavki. Ako se slažete s primjenom kolačića, molimo kliknite na "Da, slažem se".