dcsimg
  Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Pravne napomene

Pravne napomene

Robert Bosch d.o.o. stalno provjerava i aktualizira podatke na svojim internet stranicama. Unatoč najvećoj pažljivosti, neki su se podaci možda u međuvremenu promijenili. S time ne možemo preuzeti odgovornost za aktualnost, točnost i potpunost danih informacija. Isto vrijedi i za ostale stranice za koje postoje poveznice. Robert Bosch d.o.o. ne odgovara za sadržaj stranica do kojih se dođe preko tih poveznica.

Nadalje Robert Bosch d.o.o. pridržava prava promjena ili nadopuna danih informacija.

Sadržaj i struktura Buderus internet stranica zaštićeni su autorskim pravima. Za korištenje informacija i podataka, pogotovo korištenje tekstova, dijelova teksta ili slika potrebna je dozvola tvrtke Robert Bosch d.o.o.
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, komfor i statistiku. Ove postavke možete u svako vrijeme promijeniti klikom na promjenu postavki. Ako se slažete s primjenom kolačića, molimo kliknite na "Da, slažem se".