dcsimg
  Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Obnovljiva energija

Obnovljiva energija

Buderus toplinska rješenja čine za Vas obnovljivu energiju iskoristivom. To ne čuva samo Vaš novac, nego i okoliš.

Obnovljivi izvori energije štede resurse

Obnovljivi izvori energije imaju nepobjedivu prednost u odnosu na fosilna goriva kao što su plin ili ulje. Obnovljiva energija se obnavlja i time je neiscrpna. Uz to nije potrebno obnovljive izvore energije poticati ili razgrađivati, nego se samo uvedu ili oduzmu iz postojećih sustava.

Obnovljivi izvori energije štede Vaš novac

Buderus solarnim instalacijama, dizalicama topline zemlje i zraka te pirolitičkim kotlovima na kruto gorivo ne dajete samo prilog okolišu nego i protiv globalnog zatopljavanja. Modernim toplinskim rješenjima Buderus dobivate vrlo efikasne obnovljive izvore energije uz malen trošak.

Pregled obnovljivih izvora energije

Obnovljivi ili regenerativni oblici energije su svi nositelji energije koji beskrajno stoje na raspolaganju. U to se ubraja: sunčeva energija, toplina okoliša i sirovina biomase drvo. Ti nositelji energije nude mnoge prednosti u odnosu na fosilna goriva. S jedne strane štede okoliš, s druge Vaš novac.
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, komfor i statistiku. Ove postavke možete u svako vrijeme promijeniti klikom na promjenu postavki. Ako se slažete s primjenom kolačića, molimo kliknite na "Da, slažem se".