dcsimg
Please wait... loading
  Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Proizvodi Dizalice topline

Dizalica topline štedi troškove i resurse

Koristite toplinu zemlje i okolnog zraka s Buderus dizalicom topline. Naše dizalice topline su posebno energetski učinkovite, povoljne i ekološki prihvatljive.

Iskoristite dizalicu topline za ekonomsku pripremu tople vode

365 dana u godini moderna dizalica topline daje Vašem domu toplinu iz zemlje, podzemne vode ili zraka, time i veliki dio ukupne energije Vašeg grijanja. Dizalica topline radi pomoću posebnih kolektora slično solarnim instalacijama. Maksimalnom temperaturom polaznog voda od 65 °C, dizalica topline je posebno efikasna kod pripreme tople vode.

Izaberite dizalice topline zemlje i dizalice topline zraka

Tihi ventilatori, efikasna izolacija i serijski poklopac za zaštitu od buke omogućuju tihi pogon dizalice topline. Time ne štedite samo okoliš, nego donosite i udobnost u Vaš dom.

Dizalica topline daje ugodnu klimu, povoljna je i neovisna o vremenskim uvjetima

Dizalica topline vrši pouzdane usluge do vanjske temperature od -20°C. Buderus uz dizalice topline zemlje nudi i dizalice topline zraka, koje su razvijene za vanjsko postavljanje.
Princip rada dizalica topline
Animacija
Dalje
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova stranica koristi kolačiće za funkcionalnost, komfor i statistiku. Ove postavke možete u svako vrijeme promijeniti klikom na promjenu postavki. Ako se slažete s primjenom kolačića, molimo kliknite na "Da, slažem se".