Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Buderus

Buderus

Već preko 275 godina Buderus opskrbljuje toplinom. Buderus je iskustvom i inovacijskom snagom uspio postati jedan od najvećih ponuđača proizvoda za grijanje u Europi. Udruživanjem Buderus Heiztechnik GmbH s poslovnim područjem Thermotechnik Robert Bosch GmbH u Bosch Thermotechnik GmbH, Buderus je danas dobro pozicioniran.

Ime Buderus generacijama stoji za kvalitetu, posvećenost kupcima i stalni rast.

Naši stručnjaci stoje na raspolaganju za individualno i stručno savjetovanje, pružaju podršku kod projektiranja instalacije i postavljanju na licu mjesta.Servisnu mreža koja pokriva čitavu Hrvatsku upotpunjuje integrirani servisni centar u Zagrebu.
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcije, korisnosti i statistike. Klikom na „Promijeni“ možete promijeniti postavke kolačića u bilo koje vrijeme. Ako ste sporazumni s korištenjem kolačića, kliknite na gumb „Sporazuman“.