Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Buderus Proizvodni pogoni

Buderus proizvodni pogoni

Pregled proizvodnih lokacija

Visokokvalitetni Buderus proizvodi, proizvode se u proizvodnim lokacijama u Njemačkoj i Nizozemskoj.

Pregled tvornica:

Lollar

U sjedištu Lollar kod grada Giessen otprilike 1200 radnika proizvodi lijevane kotlove. Paleta proizvoda obuhvaća atmosferske plinske specijalne kotlove i uljne / kotlove s ventilatorom na području učinka od 9 do 1200kW, te pripadajuće regulacijske uređaje i plamenike.
Najveće područje pogona je ljevaona, koja sadrži dva visokoautomatizirana uređaja za oblikovanje i proizvodnju dijelova kotla.

Eibelshausen

U sjedištu Eibelshausen u blizini grada Dillenburg proizvode se čelični kotlovi na području učinka od 17 do 1600kW te grijači spremnika vode s 120 do 3000 litara zapremnine. Otprilike 500 radnika je ovdje zaposleno.

Hirzenhain

Hirzenhain na području Vogelsberga, tradicionalno je sjedište za proizvodnju umetaka za grijanje, koji postoji već 110 godina. U ovom su sjedištu spojeni razvoj, proizvodnja i prodaja uljnih i plinskih umetaka za grijanje. Proizvodnja obuhvaća obradu odljeva, emajliranje, montažu plamenika i krajnju montažu umetaka za grijanje.

Neukirchen

Tvornica Neukirchen u pokrajini Sachsen od 1. srpnja 1991. godine dio je Buderus Heiztechnik i proizvodi s 250 radnika pločaste radijatore na četiri visokoautomatizirane proizvodne linije u različitim visinama ugradnje.

Deventer - Nefit Fasto B.V.

Tvornica Deventer u Nizozemskoj pripada kćerinskom društvu Nefit Fasto B.V. i proizvodi zidne kondenzacijske kotlove. Čitava je montaža 1999. godine prebačena na jednu montažnu traku.

Wettringen

Tvornica Wettringen kod grada Steinfurt u regiji Münsterland dio je 1978. godine osnovanog Solar Diamant Systemtechnik GmbH, a od 1997. godine kćerinsko je društvo tvrtke Buderus Heiztechnik GmbH, nadležna za solarno-termičke aktivnosti koncerna. U sjedištu Wettringen proizvode se termički solarni kolektori i kompletne stanice, zgrada koja je u te svrhe izgrađena, više puta je odlikovana zbog visoke uštede energije i zaštite okoliša.