Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Kontakt Upute o zaštiti podataka

Upute o zaštiti podataka

Buderus je dio Bosch toplinske tehnike, koja je nositelj svih prava vezanih uz marku Buderus. Sukladno vlasničkim pravima, pravna regulativa Bosch toplinske tehnike primjenjuje se i na marku Buderus.

Zaštita podataka

Načela zaštite podataka Bosch toplinske tehnike
Bosch toplinska tehnika raduje se Vašem posjetu našim Internet stranicama i Vašem zanimanju za našu tvrtku i naše proizvode. Bosch toplinska tehnika poštuje Vašu privatnost. Zaštita Vaše privatnosti prilikom obrade osobnih podataka, kao i sigurnost svih poslovnih podataka, predstavljaju nam važan zadatak o kojem brinemo u svojim poslovnim procesima. Osobne podatke koje prikupljamo prilikom Vašeg posjeta našim Internet stranicama obrađujemo povjerljivo i samo u okvirima zakonskih odredbi. Zaštita i sigurnost podataka predstavljaju sastavni dio naše poslovne politike.
Internet stranice Bosch toplinske tehnike mogu sadržavati adrese stranica drugih ponuđača, na koje se ova objašnjenja zaštite podataka ne odnose.

Prikupljanje i obrada osobnih podataka

Kada posjetite naše stranice, spremamo imena Vaših davatelja usluga Interneta, internet stranicu s koje ste nas posjetili, internet stranice koje kod nas posjećujete, kao i datum i vrijeme trajanja posjeta. Bosch toplinska tehnika koristi tzv. kolačiće (Cookies) i aktivne komponente (npr. JAVA script), kako bi pratila preference posjetitelja i bila u mogućnosti najbolje urediti stranicu. Podešenjem Vašeg pretraživača možete odbiti prihvat tzv. kolačića (Cookies). Molimo Vas da obratite pozornost da u tom slučaju neke funkcije internet stranice možda više neće biti aktivne.
Daljnji osobni podaci bit će spremljeni samo ako nam ih Vi date, primjerice u okvirima prijave, ankete ili sklapanja ugovora.

Korištenje i prijenos osobnih podataka i namjenska raspodjela

Bosch toplinska tehnika koristi Vaše osobne podatke za potrebe tehničke administracije internetske stranice, za obradu kupaca, ankete o proizvodima i za marketing samo u trenutno potrebnom opsegu. Bez Vaše suglasnosti ne dajemo Vaše podatke trećim osobama.

Sigurnost

Bosch toplinska tehnika provodi sigurnosne mjere za zaštitu od manipulacije, gubitka, uništenja i neovlaštene objave podataka kojima upravlja, te od pristupa neovlaštenih osoba. Naše sigurnosne mjere zaštite usavršavaju se u skladu s tehnološkim razvojem.

Izborna mogućnost

Željeli bismo Vaše podatke koristiti također i kako bismo Vas mogli informirati o našim proizvodima i poslovnim mogućnostima, te Vas potom o tome upitati. Samo se po sebi razumije da je Vaše sudjelovanje u takvim aktivnostima dobrovoljno. Ako s time niste suglasni, možete nam se tako u svakom trenutku izjasniti, kako bismo podatke na odgovarajući način blokirali. Daljnje informacije možete pronaći na aktualnim lokalnim stranicama.

Korištenje alata za web analizu, Webtrends

Tvrtka Bosch za svoje internet stranice vrši mjerenja koristeći alat za internet analizu Webtrends.

Pristupni podaci anonimno se obuhvaćaju tako da ne može nastati veza s korisnikom. To se događa anonimiziranjem IP adrese.

Za mjerenje se koriste kolačići kako bi se omogućila analiza korištenja internet stranice. Tvrtka Bosch na taj način može poboljšati kvalitetu podataka. Informacije prikupljene o korištenju internet stranica anonimno se prenose na poslužitelj za statistiku (statse.webtrendslive.com) koji je pod vlasništvom tvrtke Webtrends Inc, 555 SW Oak Street, Suite 300, Portland, OR 97204, USA (“Webtrends”) iz Sjedinjenih američkih država.

Pristup ovim anonimnim podacima imaju isključivo ovlaštene osobe.

Kontakt

Za komentare i pritužbe u svezi s obradom Vaših osobnih podataka, možete se obratiti našim mjerodavnima za zaštitu podataka.

Bosch Thermotechnik GmbH
Abteilung Datenschutz und Informationssicherheit
Postfach 13 09
73243 Wernau