Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Info-centar Poslovi i karijera

Poslovi i karijera

Znanja, iskustvo i sposobnosti te zajednički angažman naših zaposlenika ključ su našeg uspjeha. Upravo to čini posao u Boschu posebnim.

Karijera u Bosch toplinskoj tehnici

U potrazi ste za novim izazovom? Tada ste kod nas na pravom mjestu.
Buderus predstavlja poslovno područje toplinske tehnike grupe Bosch i sa svojim je međunarodnim predstavništvima vodeći europski proizvođač proizvoda za grijanje i pripremu tople vode koji štede resurse.
Naš uspjeh temelji se na doprinosu ljudi koji kod nas rade. Kako bismo mogli dalje graditi vodeću poziciju, i u budućnosti trebamo motivirane i kvalificirane suradnike. Nudimo Vam višestruke poslovne mogućnosti!

Vaša pitanja i pisane prijave možete poslati na Bosch podružnicu, dok za online prijavu iskoristite obrazac u sklopu našeg online sustava za prijavu.


Robert Bosch d.o.o.
Kadrovska služba
Kneza Branimira 22
HR-10040 Zagreb - Dubrava
Posao i karijera
Raditi u Boschu
Vaša prijava
Online prijava
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcije, korisnosti i statistike. Klikom na „Promijeni“ možete promijeniti postavke kolačića u bilo koje vrijeme. Ako ste sporazumni s korištenjem kolačića, kliknite na gumb „Sporazuman“.