Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Proizvodi Industrijski kotlovi

Industrijski kotlovi

Više od 145 godina poduzeće sa sjedištem u sjevernobavarskom mjestu Gunzenhausenu nudi inovativna velika i industrijska kotlovska postrojenja za sve poslovne i industrijske namjene. Naši kupci koriste prednosti rješenja prilagođenih projektima, naprednih proizvoda i opsežnog stručnog znanja na području tehnike industrijskih kotlova.

U modernim proizvodnim pogonima u Njemačkoj i Austriji proizvodimo svake godine preko 1500 kotlovskih sustava. Naš proizvodni program obuhvaća parne kotlove u području učinka 175 kg/h do 55.000 kg/h. Nadalje, proizvodimo vrelovodne kotlove za snage do 38 MW i toplovodne kotlove do 19,2 MW. Naše komponente kotlovnice u modularnoj izvedbi individualno su primjenjive i pojednostavljuju projektiranje, izgradnju i upotrebu kotlovskih sustava. Ponuda je zaokružena kompletnom servisnom uslugom.

Industrijski kotlovi od 01.07.2012. prodaju se pod markom Bosch

Bosch Thermotechnik je djelokrug poslovanja s velikim postrojenjima obuhvatio markom Bosch. Stupanjem na snagu od 2. srpnja 2012., industrijski kotlovi koji su nuđeni pod markom Loos i Buderus, kao i BHKW moduli u većem rasponu snage koje je proizveo Bosch KWK Systeme, nekadašnji Köhler & Ziegler, prodaju se pod markom Bosch.
Bosch industrijski kotlovi
Više informacija
Bosch parni kotlovi
Više informacija
Bosch toplovodni i vrelovodni kotlovi
Više informacija
Komponente za industrijske kotlove
Više informacija