Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Proizvodi Plinsko grijanje

Naše plinsko grijanje jamči za kvalitetu

Buderus plinsko grijanje jamči udobnu toplinu i toplu vodu, pouzdano i energetski učinkovito u cijeloj kući. Izaberite plinsko grijanje koje će udovoljiti Vašim potrebama iz našeg velikog asortimana.

Opsežnim programom proizvoda Buderus nudi za svakog odgovarajuće plinsko grijanje. Bila to obiteljska kuća ili stambena zgrada, Buderus plinsko grijanje stvara ugodnu toplinu uz odličan odnos cijene i učinka.

Plinsko grijanje prema Vašim potrebama

Informirajte se o našim Logano i Logamax serijama, osnovanim na kondenzacijskoj ili konvencionalnoj tehnici. Kombinacija sa spremnikom tople vode, omogućuje visoki komfor grijanja i pripreme tople vode.
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcije, korisnosti i statistike. Klikom na „Promijeni“ možete promijeniti postavke kolačića u bilo koje vrijeme. Ako ste sporazumni s korištenjem kolačića, kliknite na gumb „Sporazuman“.