Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Proizvodi Solarna energija Solarni kolektori

Solarni kolektori

Buderus Vam nudi najmodernije solarne kolektore, usklađene prema Vašoj osobnoj potrebi. Sa Buderus solarnim kolektorima dobivate pouzdano visoku iskorištenost energije za zagrijavanje pitke vode i potporu grijanju. Uložite u solarnu energiju i čuvajte okoliš i Vaš novac.

Solarni kolektori - efikasni i elegantni

Premium pločastim kolektorima Logasol SKS 4.0 odlučujute se za posebno efikasno i dugotrajno rješenje, koje i izgledom ispunjava najveće zahtjeve. Modernu solarnu tehniku za vrlo dobar odnos cijene i učinka nudi pločasti kolektor Logasol SKN 4.0, koji je otporan na koroziju i vremenske uvjete.
  • postavke kolačića

    Postavke privatnosti omogućuju vam aktivaciju ili deaktivaciju kolačića.

Za punu funkcionalnost ove stranice, kolačići su potrebni. Molimo vas da aktivirate kolačiće i osvježite svoj preglednik. Nakon osvježenja, prikazat će se okvir za upravljanje kolačićima.

Ova internetska stranica koristi kolačiće u svrhu poboljšanja funkcije, korisnosti i statistike. Klikom na „Promijeni“ možete promijeniti postavke kolačića u bilo koje vrijeme. Ako ste sporazumni s korištenjem kolačića, kliknite na gumb „Sporazuman“.