Početna stranica Press Kontakt
separator
Buderus
Podrška Servis

Buderus servis

Vaš uređaj ima dodatnu vrijednost:
ovlašteno puštanje u pogon za Vas je besplatno!


Zbog Vaše sigurnosti i komfora, te optimalnog iskorištenja uređaja, jamstvo vrijedi isključivo ako puštanje u pogon izvede ovlašteni serviser Bosch toplinske tehnike.
Puštanje u pogon, a kasnije i sve ostale servisne intervencije, možete dogovoriti direktno s Vama najbližim ovlaštenim serviserom, pozivom u Kontakt centar My Service na broj 072 23 23 23, ili otvaranjem vlastitog radnog naloga koji će biti upućen ovlaštenom servisu.

Puštanje u pogon

Kako biste ostvarili jamstvena prava, te potpunu sigurnost i komfor korištenja Vašeg uređaja, puštanje u pogon mora obaviti ovlašteni servis Bosch toplinske tehnike My Service.
Ovlašteno puštanje u pogon za Vas je besplatno.

Prvi godišnji servis

Prvi godišnji servis je uvjet jamstva u drugoj godini korištenja uređaja od datuma ovlaštenog puštanja u pogon. Prvi godišnji servis mora obaviti ovlašteni serviser Bosch toplinske tehnike My Service. Trošak prvog godišnjeg servisa snosi korisnik uređaja.

Kako do servisa?

Ovlašteni servis, za puštanje u pogon i sve servisne intervencije, možete angažirati direktnim pozivom Vama najbližem ili preporučenom ovlaštenom serviseru, pozivom u Kontakt centar My Service na broj 072 23 23 23 ili otvaranjem vlastitog radnog naloga koji će biti upućen ovlaštenom serviseru.

Što je My Service?

My Service je globalni naziv mreže ugovornih ovlaštenih servisnih partnera Bosch toplinske tehnike. Serviseri mreže My Service u konstantnom su postupku usavršavanja i kontrole kvalitete kako bi Vam pružili vrhunsku uslugu, te stručno i učinkovito brinuli za siguran i besprijekoran rad Vašeg uređaja.

Kontakt centar My Service

Kontakt centar je centralna komunikacijska točka koja Vas brzo, jednostavno i učinkovito povezuje s ovlaštenom servisnom mrežom My Service. Ljubazni i informativni djelatnici Kontakt centra na raspolaganju su Vam kako bi umjesto Vas pronašli i angažirali odgovarajući ovlašteni servis. Možete im se obratiti s potrebom za puštanjem u pogon, prvim godišnjim servisom, popravkom ili održavanjem uređaja, u jamstvenom roku ili izvan njega.
Kontakt centar My Service možete nazvati na broj 072 23 23 23, po cijeni lokalnog poziva.

Vlastiti radni nalog?

Ovlašteni servis možete za servisnu intervenciju angažirati i online upućivanjem radnog naloga, koji ćete ispuniti na ovoj stranici, a do kojega dolazite klikom na link "Zahtjev za radni nalog". Nakon što ga ispunite i potvrdite, radni nalog bit će isporučen direktno izabranom ovlaštenom servisu na njegovoj stranici zaštićenoj lozinkom.
Zahtjev za radni nalog
Zahtjev za radni nalog